ORDER FORM

Assalamualaikum WBT dan selamat datang ke MIz IrYa Boutique. Untuk tempahan, anda diminta mengisi borang dibawah (wajib) dan pastikan anda sangat serius untuk membeli di MIz IrYa Boutique. PERINGATAN: Tempoh booking hanya 2 hari sahaja!!. Sekiranya memerlukan tempoh yang panjang, deposit serendah RM1 0.00 diterima.

Name:
Status Customer:
Email Address:
Alamat Pos (Rumah / Pejabat):
No. Telefon (Wajib):
Kod Produk (Wajib):
Alternatif Kod (Sekiranya item pilihan tiada):
Bank Pilihan (Untuk Membuat Bayaran): Maybank2u
CIMB Cliks
ATM Transfer
Others
Tempoh Bayaran akan dibuat: Terus Membuat Bayaran
24 jam
48 jam
Deposit (Nyatakan Jumlah)
Nilai Deposit (Sekiranya booking melebihi dari 2 hari):
Cara Penghantaran: PosLaju Delivery
Pertanyaan:

Sebarang email akan dibalas secepat mungkin dan sila check Spam Box/ Junk Box anda sekiranya tidak mendapat meklum balas dari kami dalam tempoh 24 jam.

THANK YOU FOR CHOOSING US!! 

Sekian, terima kasih dan datang lagi...


Form provided by Freedback.

Tuesday, July 2, 2013

CATHY DOLL CHILLI BOMB


Produk baru kali ini yang didatangkan dari Korea dan kini banyak dipasarkan di Thailand (Karmart). Waktu mula lihat produk ini, hati terus suka sebab semua packaging dan warna comelnya menambat hati. Memang feminin dan ala2 doll gitu. Jangan risau, produk memang asli dan original dari Karmart ya. 

Rangkaian produk dari Karmart ini asli daripada Korea. Perasan tak kalau kita tengok Korean gurlz especially memang suka pada rekaan dan rekabentuk yang unik dan tomei2. Jadi produk Cathy Doll ini semuanya berlatarbelakangkan cute anime / cartoon yang gebus, dan cute.


Fungsi dan perihal produk yang diberi nama 'Chilli Bomb' ini. Produk ini dikatakan mampu untuk membuang lemak dan boleh dibuat skrub badan terutama pada bahagian tubuh berlemak yang tidak diingini. Untuk tubuh yang langsing, tanpa selulit dan lemak berlebihan, disarankan menggunakan krim ini setiap hari. 

KEBAIKAN / KEGUNAAN
  • Menyelesaikan masalah lemak yang tebal, dimana ia berupaya memecahkan lemak yang terkumpul di bahagian badan seperti perut, lengan, peha dan sebagainya.
  • Krim ini bertindak cepat menyerap kedalam kulit dan berbau nyaman.
  • Membantu memecahkan selulit sekaligus membantu menghilangkan kesan2 selulit yang terdapat di peha dan perut .Kandungan berat sebotol adalah 260gram dan didatangkan dengan bentuk shape pinggang wanita. Warna terang iaitu merah ditambah dengan taburan polka dot menambah keunikan dan keistimewaan produk ini yang tiada dipasaran kita.  


Cara penggunaan krim ini, untuk mengelakkan pembaziran, anda boleh picit sedikit di telapak tangan, kemudian boleh disapu terus pada bahagian yang berlemak / selulit. Gosok selama beberapa minit (agar krim meresap kedalam kulit), dan biarkan. Tidak perlu dibilas. Elakkan terkena mata, dan kanak2.

HARGA SEBOTOL: RM 35.00 (Tak termasuk pos)

BERAT BERSIH: 260gram

**Setiap pembungkusan barangan kosmetik dan seumpamanya akan kami balut bersama 'bubble plastic' untuk mengelakkan barang pecah / rosak. Jadi, anda tidak perlu risau barang anda yang pasti selamat walaupun melalui urusan pengeposan jarak jauh.

1 comment:

  1. Sy mjual brgn cathy doll dgn harga borong. Sms atau whatapps 0135000175

    ReplyDelete