ORDER FORM

Assalamualaikum WBT dan selamat datang ke MIz IrYa Boutique. Untuk tempahan, anda diminta mengisi borang dibawah (wajib) dan pastikan anda sangat serius untuk membeli di MIz IrYa Boutique. PERINGATAN: Tempoh booking hanya 2 hari sahaja!!. Sekiranya memerlukan tempoh yang panjang, deposit serendah RM1 0.00 diterima.

Name:
Status Customer:
Email Address:
Alamat Pos (Rumah / Pejabat):
No. Telefon (Wajib):
Kod Produk (Wajib):
Alternatif Kod (Sekiranya item pilihan tiada):
Bank Pilihan (Untuk Membuat Bayaran): Maybank2u
CIMB Cliks
ATM Transfer
Others
Tempoh Bayaran akan dibuat: Terus Membuat Bayaran
24 jam
48 jam
Deposit (Nyatakan Jumlah)
Nilai Deposit (Sekiranya booking melebihi dari 2 hari):
Cara Penghantaran: PosLaju Delivery
Pertanyaan:

Sebarang email akan dibalas secepat mungkin dan sila check Spam Box/ Junk Box anda sekiranya tidak mendapat meklum balas dari kami dalam tempoh 24 jam.

THANK YOU FOR CHOOSING US!! 

Sekian, terima kasih dan datang lagi...


Form provided by Freedback.

Sunday, January 26, 2014

BLOUSE MUSLIMAH MURAH N FREE POSTAGE


Assalamualaikum....dan bertemu sekali lagi. Entry kali ini adalah mengenai blouse muslimah yang kami jamin dengan harga jauh lebih murah di pasaran malah free pos untuk ke seluruh Malaysia (sahaja ya). 

Blouse santai dan sopan ini memenuhi ciri-ciri muslimah yang mementingkan penjagaan aurah, disamping sesuai juga pada semua peringkat usia. Berlengan panjang dan menutup labuh sehingga melepasi punggung. Berbutang penuh dihadapan baju sehingga ke bawah baju memudahkan untuk para ibu yang menyusukan bayi juga. Material daripada kapas dan tidak panas. 

Pelbagai saiz ada untuk pilihan bermula dari saiz S sehingga XL dan sekiranya memerlukan ukuran yang tepat, boleh sms kami atau email mahupun melalui page kami "Mizirya Boutique".

HARGA: RM32.00 
FREE POSTAGE seluruh Malaysia sahaja

Belian borong,  boleh sms kami untuk pertanyaan lanjut. 


Blouse A
Kuning


Blouse B
Merah + Biru


Blouse C
Soft Pink


**Mohon maaf tak sempat snap gambar, just ambil rekaan corak

Blouse D
Shocking Pink


Saturday, January 25, 2014

MAIXARA PROMOSI


Assalamualaikum buat semua yang masih menyokong kami. Mohon maaf sangat kerana lama tidak update kerana beberapa masalah peribadi dan Insya Allah kami akan sentiasa memperbaharui entry kami selepas ini. Ok..entry baru pada awal tahun 2014 ini, kami nak adakan promosi harga MELETOPS untuk produk MAIXARA yang harganya best habis...

Sebelum ini, harga pasaran kami RM 99.00 termasuk pos. Untuk pengguna tegar MAIXARA kami ingin menawarkan harga terendah RM 90.00 sahaja dan FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia.

Pada pengguna MAIXARA tegar, jangan risau dan bimbang...kerana sebelum ini terdapat produk2 tiruan MAIXARA dan susah untuk mengenalpasti yang tulen dan sebaliknya. Sekali lagi kami memberi 100% jaminan daripada kami dimana produk MAIXARA kami adalah yang tulen dan semua bungkusan MAIXARA kami di seal (bungkus rapi menggunakan plastik kedap udara). Malahan suppliment ini tertera cop asli MCS pada kesemua suppliment. Untuk menguatkan keyakinan anda, kami menerima stok ini dari ejen MAIXARA yang asli dan beliau sendiri merupakan ejen berdaftar dibawah MAIXARA.

Paling penting, harga kami dah memang best, RM 90.00 (FREE POS) dan 100% Original!!!
Jangan Ragu2...jom order. 




Tuesday, November 19, 2013

TOPS ZYA FROM DREEMIKA

Assalamualaikum buat semua dan mohon maaf kerana lama tak update poduk baru kerana agak sibuk sikit. Entry kali ini sebenarnya bukanlah produk baru dari kami, tapi mas nak let go tops ZYA dari butik dreemika. Storynya mas tersalah beli saiz lagi....ingatkan fit L...tapi sepatutnya M. 

(Abaikan notis dibawah banner Radiusite n Dreenika tu ya)

Mas langsung tak pakai, just test je...then tak fit dengan mas So, mas nak let go pada sape2 yang berminat. Pada sesiapa yang suka trendy, seswai sangat.

Ni warna nya, Beaver n saiz L. Measurement nya, seperti dibawah. Material dari sifon ya. 

S – Blouse Length- 29 ½ inch (back) , -16 inch (front) , Sleeve Length – 21 inch, Shoulder- 13 ½ inch, Bust- 17 ½ inch.
M –Blouse Length- 30  inch(back) , - 17 inch (front) ,Sleeve Length - 22 inch, Shoulder- 14 inch, Bust- 18 inch.
L –Blouse Length- 30 1/2 inch(back)-18 inch (front) , Sleeve Length - 23 inch, Shoulder- 14 ½ inch, Bust- 19 ½ inch.
XL -Blouse Length-31 inch (back) , 19 inch (front) ,Sleeve Length – 24 inch, Shoulder- 15 inch, Bust- 20 inch.

HARGA: RM 85.00 FREE POSTAGE
(Free sabun susu beras lagi...saje je nak buat amal jariah)

Just isi ORDER FORM n mentioned TOPS ZYA kalau ada yang berminat nanti ya...Terima kasih semua...




Wednesday, September 4, 2013

HOODIE NELIE


**Salah seorang rakan kami yang menggayakan hoodie Nelie dengan gayanya

Assalamualaikum dan salam sayang pada semua pengunjung dan customer kami yang sentiasa tidak pernah melupakan kami. Agak lama tak update koleksi tudung baru, kini kami tampilkan koleksi "Hoodie" ala-ala Shiela Rusli yang kami namakan "Hoodie Nelie".

Material: Diperbuat dari 2 lapis Chiffon yang berlainan warna setiap bahagian dan dijahit kemas malahan mudah untuk dipakai dan digayakan terutama pada majlis-majlis besar dan kenduri kendara. Sekiranya kreatif, boleh tambah sebarang aksesori seperti rantai atau hiasan bunga di bawah leher untuk kelihatan lebih eksklusif dan sememangnya gempak.

Menariknya, 2 warna berlainan disetiap belah membolehkan anda mengenakannya dengan warna2 pilihan busana anda yang sedia ada. Anda hanya boleh terbalikkan tudung dan anda boleh memakai warna yang bersesuaian dengan warna tudung anda. Jimat dan praktikal!!

Saiz: Free Saiz malahan sesuai untuk mereka yang bersaiz XL kerana ianya boleh di ubahsuai mengikut bentuk badan seseorang. Yang penting anda hanya perlu memakai inner kepala, tak kira yang lembut atau berawning, mengikut kesesuaian anda.

HARGA KAMI: RM 40.00 (Tak termasuk pos)
KINI: RM 30.00 (Tak termasuk pos)
**FREE POSTAGE untuk pembelian 3 helai keatas



KOD: NEL01
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK / GREY


KOD: NEL02
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK / WHITE


KOD: NEL03
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK / PURPLE


KOD: NEL04
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK / CREAM


KOD: NEL05
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLACK / PURPLE BLUE


KOD: NEL06
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BLUE / LIGHT PINK


KOD: NEL07
STATUS: AVAILABLE
COLOR: LIGHT BLUE / GREY


KOD: NEL08
STATUS: AVAILABLE
COLOR: LIGHT GREY / LIGHT ORANGE


KOD: NEL09
STATUS: AVAILABLE
COLOR: LIGHT PINK / PINK


KOD: NEL10
STATUS: AVAILABLE
COLOR: LIGHT GREY / GREEN LEAVES


KOD: NEL11
STATUS: AVAILABLE
COLOR: LIGHT ORANGE / GREEN LEAVES


KOD: NEL12
STATUS: AVAILABLE
COLOR: RED / GREEN LEAVES


KOD: NEL13
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BROWN / CREAM


KOD: NEL14
STATUS: AVAILABLE
COLOR: CREAM / PEACH


KOD: NEL15
STATUS: AVAILABLE
COLOR: ORANGE RIBBON / ORANGE


KOD: NEL16
STATUS: AVAILABLE
COLOR: TURQOUISE / LIGHT PINK


KOD: NEL17
STATUS: AVAILABLE
COLOR: BROWN / PEACH


Wednesday, August 21, 2013

CATHY DOLL MAGIC CREAM



Salam Lebaran buat semua pengunjung kami. Mohon maaf tidak sempat mengucapkan "Selamat Hari Raya" kerana kesibukan kami kali ini membuka bazaar Ramadhan 2013 yang lepas. Alhamdulillah, terima kasih atas sokongan semua yang sporting dan paling best dapat bersua dengan pengunjung. Insya allah, tahun depan ada rezeki kita jumpa lagi.

Apapun, mohon maaf zahir dan batin terlebih dahulu. Kali ini mas ingin update entry berkenaan satu produk yang didatangkan dari korea. Produk comei ini diperkenalkan oleh adik ipar mas. Pada mula beliau membawa produk ini, mas tak berapa ambil port sebab mas pengguna tegar krim Saf*. Dipendekkan cerita, adik ipar mas pakai produk ini selama 3 - 4 bulan lamanya. Mas mula perasan perubahan kulitnya menjadi sangat gebus dan putih (beliau memang putih, tapi semakin putih dan pori kulit mukanya semakin mengecil). 

Akhirnya setelah berpeluang, mas sendiri mencuba produk ini dan ternyata memang mas puas hati sebab memang 100% mas dah tolak semua set lengkap krim sebelum ini. Mas hanya perlukan Magic Cream ini sahaja sebelum memakai bedak compact Zendori dan tak perlu tambah apa2 lagi. Muka dah jadi flawless dan yang penting memang ala2 doll gitu (skin textures).



Cara penggunaannya sangat senang dan praktikal. Hanya sapukan pada wajah / badan / ke bahagian yang dikehendaki dan sapu rata. Hasilnya memang ketara dapat dilihat dengan segera. Berdasarkan beberapa pembacaan mas, sekiranya kita terus menggunakan produk ini, kulit akan cerah dan lebih gebu. Ini berdasarkan bacaan maslah. Buat masa ini mas baru menggunakannya dan kompom puas hati. Mungkin ramai juga dah sedia maklum mengenai produk ini. Mas saja baru 'terjumpa' produk yang sememangnya Magic ini. 


Ini contoh pembungkusan krim yang mengandungi 138ml / 4.76oz. Tiub pink yang kiut dihiasi polka-dot. Memang terus terpikat dengan produk ini. 


Ianya boleh digunakan sebagai sun-block kerana kandungan krim ini mengandungi UV A/B/C yang bertindak melindungi kulit dari sinar radiasi yang terbebas dari matahari. Malahan ianya turut mengandungi SPF130 PA++. Sangat teruja dengan produk yang serba jimat ini kerana hanya dengan sebotol krim ini, ia mampu memutih dan terkandung juga UV Protection dimana dapat menghalang sinar radiasi dari matahari yang tidak diingini terkena pada kulit. 


Berdasarkan pengalaman Mas dengan penggunaan produk ini, sedikit sahaja sapuan mampu menaikkan seri wajah anda kerana kandungannya yang likat dan pekat. Mas nasihatkan, pada yang ingin memakainya, sekiranya ingin mengambil Wudu' (Air Sembahyang), perlu membasuh muka dengan pencuci muka kerana teksturnya yang agak pekat dikhuatiri dan ianya waterproof. Boleh pakai, tapi apabila ingin bersembahyang, basuh dengan sabun seperti biasa. 



Bukan nak melebih2, tapi mas hanya share apa yang mas telah gunakan dahulu. Apa yang mas rasa ada perubahan positif pada mas, mas tak ragu2 nak share dengan semua. Malahan ada yang telah menggunakan produk ini mengatakan ia mampu menghilangkan parut lama di tubuh badan sekiranya menggunakannya secara berterusan. 

Adik ipar Mas yang sebelum ini liang mukanya agak terbuka dan parut jerawat lama yang jelas kelihatan kini dah boleh tersenyum bila mukanya nampak lebih putih dan paling surprise apabila pori mukanya lebih mengecil dan bekas parut jerawat yang semakin hilang. Bolehlah Mas katanya dia semakin cantik dan putih!! 



Isi kandungannya boleh dilihat tertera depan bungkusan krim ini. Just nak alert, pada sesiapa yang kulitnya sensitif dan berjerawat, tidak digalakkan memakai sembarangan produk sebelum merujuk pakar. Insya allah, produk ini tahan untuk 2-3 bulan kerana saiz tiub yang besar malahan harganya murah. Masakan tidak, 2 dalam 1. Pada yang berminat, boleh order disini atau whatsapp Mas.


HARGA: RM 36.00 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
**SABAH/SARAWAK add RM5.00

STATUS: AVAILABLE IN STOCK






Monday, July 8, 2013

MAIXARA C-ESSENTIAL (RAMADHAN PROMO)


Sempena kedatangan Ramadhan ini, kami ingin memberi harga promosi untuk suppliment penjagaan diri ini. 
Hanya sah untuk bulan Ramadhan ini sahaja. Pada yang teringin kelihatan menarik, dan jelita, bolehlah mencuba produk yang 'hot' ini, Maixara yang diperkaya dengan kandungan HA (Hyaluronic acid).

HARGA SEBELUM: RM99.00
HARGA PROMOSI: RM 85.00 (FREE POS)
**Sabah n Sarawak hanya tambah RM 5.00

Tuesday, July 2, 2013

CATHY DOLL CHILLI BOMB


Produk baru kali ini yang didatangkan dari Korea dan kini banyak dipasarkan di Thailand (Karmart). Waktu mula lihat produk ini, hati terus suka sebab semua packaging dan warna comelnya menambat hati. Memang feminin dan ala2 doll gitu. Jangan risau, produk memang asli dan original dari Karmart ya. 

Rangkaian produk dari Karmart ini asli daripada Korea. Perasan tak kalau kita tengok Korean gurlz especially memang suka pada rekaan dan rekabentuk yang unik dan tomei2. Jadi produk Cathy Doll ini semuanya berlatarbelakangkan cute anime / cartoon yang gebus, dan cute.


Fungsi dan perihal produk yang diberi nama 'Chilli Bomb' ini. Produk ini dikatakan mampu untuk membuang lemak dan boleh dibuat skrub badan terutama pada bahagian tubuh berlemak yang tidak diingini. Untuk tubuh yang langsing, tanpa selulit dan lemak berlebihan, disarankan menggunakan krim ini setiap hari. 





KEBAIKAN / KEGUNAAN
  • Menyelesaikan masalah lemak yang tebal, dimana ia berupaya memecahkan lemak yang terkumpul di bahagian badan seperti perut, lengan, peha dan sebagainya.
  • Krim ini bertindak cepat menyerap kedalam kulit dan berbau nyaman.
  • Membantu memecahkan selulit sekaligus membantu menghilangkan kesan2 selulit yang terdapat di peha dan perut .



Kandungan berat sebotol adalah 260gram dan didatangkan dengan bentuk shape pinggang wanita. Warna terang iaitu merah ditambah dengan taburan polka dot menambah keunikan dan keistimewaan produk ini yang tiada dipasaran kita.  


Cara penggunaan krim ini, untuk mengelakkan pembaziran, anda boleh picit sedikit di telapak tangan, kemudian boleh disapu terus pada bahagian yang berlemak / selulit. Gosok selama beberapa minit (agar krim meresap kedalam kulit), dan biarkan. Tidak perlu dibilas. Elakkan terkena mata, dan kanak2.

HARGA SEBOTOL: RM 35.00 (Tak termasuk pos)

BERAT BERSIH: 260gram

**Setiap pembungkusan barangan kosmetik dan seumpamanya akan kami balut bersama 'bubble plastic' untuk mengelakkan barang pecah / rosak. Jadi, anda tidak perlu risau barang anda yang pasti selamat walaupun melalui urusan pengeposan jarak jauh.